Living. Data.

Šta je to REISSWOLF f.i.t.? 

REISSWOLF f.i.t. je cloud aplikacija za upravljanje dokumentacijom. Ova aplikacija Vam omogućava da skladištite dokumente u elektronskoj formi (pdf, word, excel...), da njima upravljate i da ih razmenjujete. Softver je dostupan čim pristupite internetu bez dodatnih instalacija i može se koristiti bilo gde.

Kako se pristupa aplikaciji REISSWOLF f.i.t.? 

Ova web korisnička aplikacija je dostupna onog momenta kada pristupite internetu preko pretraživača koji koristite. Pristup možete izvršiti preko računara, tableta ili mobilnog telefona. 

Koliko moram da investiram u REISSWOLF f.i.t.?

Investicija u REISSWOLF f.i.t. nije potrebna. Ukoliko već imate dobar skener, nije Vam potrebno bilo kakvo ulaganje. Ako nemate sopstveni skener, mi Vam uslužno možemo skenirati dokumentaciju i smestiti je u REISSWOLF f.i.t. 

Da li je potrebna obuka za korišćenje aplikacije? 

Inicijalni trening traje otprilike oko dva sata za korisnike koji se nešto slabije snalaze na računaru. U najvećem broju slučajeva obuka nije potrebna ,jer je aplikacija veoma jednostavna za korišćenje i korisnici se u njoj lako i brzo snalaze. Ukoliko budete imali nekih nedoumica naša podrška je tu za Vas. 

Koliko je REISSWOLF f.i.t. bezbedan? 

Veoma je bezbedan. Mi smo kompanija koja je sertifikovana kao proizvođač softvera koji je u saglasnosti sa ISO/IEC 27001:2013 standardom. SSL enkripcija obezbeđuje da se Vaša dokumentacija kreće bez mogućnosti da to neko drugi sem Vas može da prati. Takođe, postoji mogućnost dvostepene autorizacije (npr.SMS TAN). Serveri za skladištenje dokumentacije se nalaze u sertifikovanim visoko bezbednosnim računarskim centrima i zaštićeni su veoma striktnim ograničenim pristupima. Pored toga, redovno se sprovode bezbednosne provere i ažuriranja.

Kako se dokumentacija ubacuje u aplikaciju?

U ponudi su različiti načini importovanja dokumentacije. Analogni dokumenti se mogu direktno arhivirati u sistem putem web skeniranja ili multifunkcionalnih uređaja. Digitalni dokumenti se mogu importovati preko fajl menadžera, zatim pomoću funkcije „prevuci i spusti“ itd. 

Koji skener moram da posedujem?

Sve što Vam je potrebno je TWAIN kompatibilni skener. Multifunkcionalni uređaji takođe mogu da se koriste. 

Da li je dokumentacija zaštićena od neautorizovanog pristupa?

Apsolutno! Imate mogućnost da odredite korisnike sa pravom pristupa ili čak da definišete IP grupu sa pravima pristupa koja će moći da pristupi aplikaciji samo u toku radnog vremena i u okviru Vašeg poslovnog prostora. Ukoliko neko pokuša pristup van radnog vremena ili van poslovnog prostora, pristup će mu biti odbijen. 

Kako se pretražuje dokumentacija?

Postoji više mogućnosti organizovanja i pretraživanja dokumentacije u REISSWOLF f.i.t.-u. Pored toga što pretragu možete vršiti po folderima postoji i mogućnost da pretražujete po reči tj.sadržaju. To Vam omogućava OCR (optical character recognition). Uz ovu vrstu pomoći možete da pretražujete PDF dokumente, skenirane dokumente ili digitalne slike. Takođe, postojanje filtera dodatno olakšava pretragu.