Living. Data.

Poverljivo uništavanje

 

Mi smo tamo gde su naši klijenti

 

Klijenti širom evrope koriste usluge REISSWOLF sistema kad je potrebno da se na poverljiv i diskretan način unište podaci o kompaniji, projektima, klijentima ili zaposlenima.

Oni imaju poverenje u kompaniju koja je izabrala odgovornost, pažnju i sigurnost kao fundametalne principe u svakodnevnom radu sa poverljivim podacima u poslednjih 25 godina. Principi sigurnosti su doveli REISSWOLF na mesto lidera na Evropskom tržištu. REISSWOLF posluje u skladu sa međunarodnim bezbednosnim standardima (DIN/EN 66399). Naš sistem bezbednosti zatvara sve propuste unutar procesa.

Nakon što zajedno sa Vama sagledmo Vaše potrebe za zaštitu i odlaganje podataka, dostavićemo Vam sigurnosne kontejnere koji su najpogodniji za Vaš prostor. Kad kontejnere ispunite sa poverljivim podacima, dovoljan je samo jedan poziv da se organizuje razmena u vreme kada to Vama odgovara i naši  zaposleni će preuzeti Vaše podatke radi poverljivog uništavanja, prevesti ih bezbednim vozilima do našeg objekta, gde će u roku od 24h podaci biti uništeni-iseckani (sigurnosni nivo 3 ili nivo 4 ) u skladu sa DIN/EN 66399 i presovani u bale.

Konačno, bala će biti poslata na reciklažu. Ceo proces poverljivog uništavanja se snima, a može se vršiti u prisustvu ovlašćenog zaposlenog lica iz Vaše kompanije.